Web panel JaZnam svoje članove nagrađuje sa JaZnam bodovima.

 

Vrijednost jednog boda iznosi dva pfeninga.

 

1. Prve bodove dobijete prilikom prijave na panel, pri čemu Vam poklanjamo 100 bodova (2 KM).

2. Poklanjamo Vam dodatnih 10 bodova za svaku anketu koju popuni 'prijatelj' koji se na panel prijavi preko Vašeg regrutacijskog linka koji smo Vam poslali na e-mail prilikom prijave, a kasnije ćemo Vam ga slati u svakom pozivu za učestvovanje u istraživanju. Pravo na dodatne bodove imate tokom prve 4 godine članstva Vašeg 'prijatelja' (važi za prijatelje učlanjene poslije 10. juna 2014. godine).

3. JaZnam bodove dobićete za svaku popunjenu online anketu. Bodovi koje ćete dobiti za popunjavanje određene ankete zavise od dužine ankete, što će biti navedeno u pozivu za svaku anketu koji Vam šaljemo putem elektronske pošte (e-mail).

 

Što više anketa popunite, više bodova osvajate.

 

Kako iskoristiti bodove?

Kao član panela JaZnam bodove možete iskoristiti tako što ćete ih unovčiti (minimalan iznos je 30 KM) ili zamijeniti za vaučere (vrijednosne bonove).

 

1. Na svakih 1000 bodova možete izabrati opciju zamjene za vaučere za kupovinu (na internetu, u raznim prodavnicama, dopune za mobilni telefon, isplata na tekući račun ...).

 

U svakom trenutku možete provjeriti stanje bodova ili pristupiti Vašim korisničkim podacima na stranici "Pristop podacima na profilu". Takođe, ovi podaci će Vam biti poslati u svakom pozivu za anketu.


Ukoliko želite da iskoristite svoje bodove, potrebno je da nam pošaljete zahtjev za isplatu jednostavnim pristupanjem Vašim profil podacima na stranici "Pristop podacima na profilu".

 

Isplate se vrše:

 

1. u mjesecu aprilu (za zahtjeve pristigle od 5. do 15. aprila),

2. u mjesecu augustu (za zahtjeve pristigle od 5. do 15. augusta),

3. u mjesecu decembru (za zahtjeve pristigle od 5. do 15. decembra).

 

Pravila o osvajanju JaZnam bodova možete naći na stranici Uslovi i pravila učestvovanja.

 

Pristup podacima na profilu

Brza anketa

Kako ocenjujete izgled web stranice JaZnam?